VGO-gestuurd


 

Kwaliteitsborging

We werken geheel conform de normen van VGO, het certificaat voor vastgoedonderhoud. We zijn VGO-gekeurd op alle vier de disciplines: gevel, dak, interieur en installaties. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit en stabiliteit van ons bedrijf.
Kwaliteit loopt als een rode draad door ons bedrijf heen. Van voorcontrole tot eindcontrole, van intern overleg tot projectoverleg, van klanttevredenheid tot bewonerstevredenheid: we hebben er zorgvuldige procedures voor. Maar veel belangrijker nog: kwaliteit zit bij ons tussen de oren. Als familiebedrijf snappen we als geen ander wat kwaliteit is en hoe we daarnaar moeten handelen. Continue verbetering is voor ons dus ook: ‘gewoon’ elkaar aanspreken en leren van elkaar.

Gemiddeld: 8,6
Niet gek dus dat we als een van de weinige onderhoudsbedrijven een eigen bewonersconsulente hebben. En dat we zonder uitzondering hoog scoren bij bewonerstevredenheidsenquêtes. Om u een beeld te geven: over de laatste 400 beoordelingen hebben we een gemiddelde beoordeling van 8,6. 

VGO-keur
Het VGO-keur kent vier disciplines: twee voor de buitenschil (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). Hendriks SGR heeft het VGO-keur voor alle vier behaald, daarmee behoren we tot de Top 20 van Nederlandse onderhoudsbedrijven. Het onafhankelijke keurmerk biedt onze opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit en stabiliteit van ons bedrijf en het garandeert dat wij het volledige traject beheersen: van advisering en uitvoering tot en met beheer.


 

Module Kloon

Familiebedrijf
Vertrouwen en samenwerking

Module Kloon

Alles onder één dak
Multidisciplinair onderhoud

Module Kloon

Samenwerken geeft resultaat
SGR

 

Module Kloon

Van initiatief tot beheer
Het hele traject

Module Kloon

20% besparing
De kracht van kennis

Module Kloon

Budgetzekerheid
Beheersbare exploitatielasten

Module Kloon

Kwaliteitsborging
VGO 4 disciplines

Module Kloon

Online projectregie (24/7)
Hendriks SGR Cloud

Module Kloon

Bewonersconsulente
Persoonlijke aandacht

Module Kloon

Social return
PSO Trede 3